Harvest.io

Çiftçilik Oyunu
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 187.39 MB
  • Sürüm 1.2.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici AI GAMES FZ LLC

Harvest.io indir. Atari Oyunu kategorisindeki bu uygulama iPhone (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Kendi çiftliğinizi inşa ederek geliştirmeye çalışacağınız Harvest.io mobil oyununu iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihaz ücret ödemeden indirerek sunulan içeriklerden anında faydalanabilirsiniz. Burada sadece bir çiftlik kurmayacak, aynı zamanda çiftliği geliştirme ve yönetme seçeneklerinin her birini değerlendirmeye çalışacaksınız. Etkileyici oyun görselleri ve eşsiz grafik tasarımları ile dikkatleri üzerine toplayan Harvest.io mobil oyununda çiftliğinizi geliştirmek için size sunulan tüm içerikleri değerlendirmeye odaklanın. Oyuna ilk başladığınızda basit kontroller ile ilerleyecek fakat ilerleme kat ettiğinizde çok daha zorlu seviyeler ile karşılaşacaksınız. Her an her yerde oynayacağınız bu heyecan verici oyunda özgün taktiklerinizi kullanarak hızla ilerleme kat etmeye odaklanın.

Akıllı cep telefonunuzu her zamankinden daha eğlenceli hale getirmek isterseniz bunun için Harvest.io oyununu tercih edebilirsiniz. Uygulama mağazasının en çok indirilen oyunları arasında yer alan ve sıkılmadan vakit geçireceğiniz Harvest.io dünyasında kendi çiftliğinizin patronu olmaya hazır olun. Yeni io tarzı çiftçilik simülatörü Harvest.io'yu denemeye hazır olun. Gelişim sağlamak, taktikler geliştirmek ve hızla ilerleme kat etmek için geliştirme süreçlerinde aktif rol oynamanın keyfini çıkarın. Traktörünün sırtında tarlalarını sürün, ekin, biçin, hasat edin, römorkunu ürünle doldurarak çok daha fazla üretim yapmaya odaklanın. Ama dikkat edin, römorku fazla doldurursanız kontrolden çıkıp kendine veya başkalarına çarpabilirsiniz. Her an her yerde oynayacağınız bu heyecan verici oyunda ne kadar çok ilerleme kat ederseniz o kadar başarılı bir deneyim yaşamanın heyecanını hissedeceksiniz.

Harvest.io indir

Oyunda zaman zaman sizi zorlayacak ögelerle karşılaşacaksınız. Fakat bu zorlukların üstesinden gelmek, taktiklerinizi geliştirmek ve hızlanmak sizin becerilerinize kalmış bir durum olacak. Basit, yılan benzeri mekaniklere sahip çiftçilik simülasyonunda el becerilerinizi kullanmaya hazır olun. Her bir oyun seviyesinde hızla ilerleme kat ederek çiftliğinizi üretim yapan bir yer haline getirmeye çalışacaksınız. Boş vaktinizi akıllı cihazınızda oyun oynayarak geçirmek için Harvest.io oyununda faydalanabilirsiniz. Burada sizin için kocaman bir dünya inşa edildi. Buranın gelişimi sağlamak, yeni alanlar inşa etmek ve elbette ki üretim yapmak tamamen stratejilerinize bağlı bir durumdur.

io tarzı bir çiftlik oyunu dünyasında ne kadar çok ürün eker ve hasat yaparsanız o kadar çok para kazanacaksınız. Para kazanmak size daha fazla üretim yapmanız konusunda eşsiz anlar yaşamanızı sağlar. Tatmin edici oynanış türüne sahip olan bu heyecan verici oyunda traktörünü ne kadar istersen sür ama engellere dikkat edin. Düşmanını kuşatarak ürünlere el koymak için hazır olun. Gelişi sağlayın ve hızla ilerleyerek oyunun kazananı olma yolunda emin adımlarla ilerleme kat edin. Rakiplerinizle yarışmak ve onlardan her zaman bir adım önde olmak için daha fazla beklemenize gerek yoktur. Renkli 3D grafikler, hasat edilecek farklı ürünler elde etmek için paralarınızı artırın. Köyün en hızlı çiftçisi siz olmak için daha fazla beklemenize gerek yok.

Harvest.io indir